Parkmanager

Nicolette Bakker

Mobiel

Telefoon

06 22 13 14 55

0182 62 27 44

Parkmanagement

De Vereniging Beheer Bedrijvenpark Oostambacht wordt ondersteund door parkmanagementbureau Ericis B.V. Doordat het parkmanagement is uitbesteed aan een professionele organisatie hebben zowel de vastgoedeigenaren en de ondernemers als de lokale overheid één vast aanspreekpunt.

Het parkmanagementpakket bestaat uit:

 

Parkmanager Nicolette Bakker

e-mail nicolette@ericis.nl

Mobiel 06 22 13 14 55

Telefoon 0182 62 27 44

 

Bewegwijzering

Om gebruikers en bezoekers de bedrijven op het bedrijvenpark Oostambacht gemakkelijk en veilig te laten bereiken is er een bedrijvenverwijssysteem aangelegd door REVIS Verkeerstechniek. Hierdoor ontstaat uniformiteit en een zakelijke en professionele uitstraling op het bedrijvenpark.

 

In het openbaar gebied staan straatnaamverwijzingsborden en kan de bedrijfsnaam worden vermeld. Indien u gevestigd bent op Oostambacht en belangstelling heeft voor een vermelding op deze borden kunt u het inschrijfformulier bewegwijzering Oostambacht insturen. Deze vermelding is zonder kosten.

 

Beveiliging

Totaal beveiligingspakket Oostambacht

Het bestuur van de VBBO heeft met Residentie Security Services Nederland een beveiligingsplan uitgewerkt voor de ondernemers op Oostambacht, bestaande uit camerabewaking en uitkijkdiensten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op uw locatie, kunt u contact opnemen met de parkmanager.

 

BHV- en AED-trainingen

Sinds 2012 organiseert de VBBO BHV- en AED-cursussen op Oostambacht. De deelname is kosteloos voor medewerkers van organisaties die op Oostambacht gevestigd zijn. Het aantal gratis deelnemers per organisatie is gelimiteerd tot twee per bedrijf. Schrijf nu uw medewerkers in voor de BHV-cursussen en AED-trainingen. Voor elke cursus dienen minimaal 10 deelnemers aangemeld te zijn.

 

Gladheidsbestrijding

Winterse omstandigheden kunnen leiden tot veel overlast. Op de openbare weg verzorgt de gemeente Pijnacker-Nootdorp de gladheidbestrijding alleen op de doorgaande route langs het bedrijvenpark Oostambacht op de Hofweg en de Poort.

Aanvullende gladheidbestrijding openbare ruimte

Om ook een goede bereikbaarheid van alle straten op het bedrijvenpark Oostambacht te bewerkstelligen is een raamovereenkomst afgesloten met de Milieu Express. Vanuit het verenigingsbudget van de VBBO wordt de aanvullende gladheidbestrijding in het openbare gebied bekostigd.

Optimaliseer ook de bereikbaarheid van uw pand

Op uw eigen terrein bent u zelf verantwoordelijk voor de gladheidbestrijding. U kunt contact opnemen met de Milieu Express voor een aanbieding voor uw kavel.

 

De Milieu Express

Telefoon 079 363 30 30

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 9.00 tot 12.00.

 

Glasvezel

Glasvezel op Oostambacht

Vanaf 1 maart 2017 wordt de glasvezeldienst op Oostambacht verricht door FTB-Nederland.

Met vragen over de internet-dienstverlening of voor een offerte op maat kunt u terecht bij

 

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Nederlandse bedrijfsleven lijdt jaarlijks veel schade door criminaliteit. Het 'Keurmerk Veilig Ondernemen' (KVO) voor bedrijventerreinen is een gestructureerde manier van lokale samenwerking om de veiligheid te vergroten.

 

Voor het bedrijvenpark Oostambacht is in 2009 het certificaat KVO voor de eerste maal uitgereikt en na een goed doorlopen hercertificeringstraject werd wederom de samenwerking op het gebied van schoon, heel en veilig bekroond met het KVO certificaat in 2011, 2013, 2015.

 

 

Voor meer informatie over het KVO zie ook de website van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid en MKB Nederland.

 

Verzekeringen

Voor bedrijventerreinen, voorzien van het certificaat KVO-B, maar (nog) niet beveiligd door middel van “intelligent” cameratoezicht, biedt Interpolis 10% korting op de jaarpremie voor de verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie via de Interpolis Bedrijven Compact Polis. Deze korting wordt verleend op grond van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Deze korting zal in de toekomst verhoogd worden, zodra het betreffende bedrijventerrein voorzien is van zgn. “intelligent” cameratoezicht.

 

Gaat u nog (ver)bouwen?

Indien u nog gaat (ver)bouwen, kunt u een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. Interpolis houdt in haar advies rekening met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.

 

De Bedrijven Compact Polis is een pakket met zeven schadeverzekeringen: Gebouwen, Bedrijfsmiddelen, Bedrijfsstagnatie, Verkeer, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Milieu. Het pakket kan zelf worden vastgesteld. Met de Bedrijven Compact Polis worden o.a. de gebouwen, voorraad, inventaris en de financiële gevolgen van stilstand van zijn bedrijf door bijvoorbeeld inbraak, brand of storm verzekerd. Zo wordt voorkomen dat de continuïteit van de organisatie gevaar loopt.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rabobank Zuid-Holland Midden:

Dhr. John Berends, tel. 06 207 87 733

Dhr.  Guus Bisschop, tel. 06 532 06 794

Dhr. Maikel Voois, tel. 06 207 87 807

Downloads