Diensten

parkmanagement

De Vereniging Beheer Bedrijvenpark Oostambacht wordt ondersteund door parkmanagementbureau Ericis Parkmanagement en Beheer B.V.. Doordat het parkmanagement is uitbesteed aan een professionele organisatie hebben zowel de vastgoedeigenaren en de ondernemers als de lokale overheid één vast aanspreekpunt.

Parkmanager
Nicolette Bakker
nicolette@ericis.nl
06 – 22 13 14 55
0182 – 62 27 44

bewegwijzering

Om gebruikers en bezoekers de bedrijven op het bedrijvenpark Oostambacht gemakkelijk en veilig te laten bereiken is er een bedrijvenverwijssysteem aangelegd door REVIS Verkeerstechniek. Hierdoor ontstaat uniformiteit en een zakelijke en professionele uitstraling op het bedrijvenpark.

In het openbaar gebied staan straatnaamverwijzingsborden en kan de bedrijfsnaam worden vermeld. Indien u gevestigd bent op Oostambacht en belangstelling heeft voor een vermelding op deze borden kunt u het inschrijfformulier bewegwijzering Oostambacht insturen. Deze vermelding is zonder kosten.

beveiliging

Het bestuur van de VBBO heeft met Residentie Security Services Nederland een beveiligingsplan uitgewerkt voor de ondernemers op Oostambacht, bestaande uit camerabewaking en uitkijkdiensten. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op uw locatie, kunt u contact opnemen met de parkmanager.

BHV- en AED-cursussen

In verband met de genomen maatregelen vanuit de overheid naar aanleiding van het coronavirus, heeft Bravo-Preventie alle BHV-lessen tot en met 1 juni geannuleerd.

De deelnemers uit Oostambacht hebben al persoonlijk bericht ontvangen dat de lessen niet doorgaan.

Richtlijnen Coronacrisis

Sinds 2012 organiseert de VBBO BHV- en AED-cursussen op Oostambacht. De deelname is kosteloos voor medewerkers van organisaties die op Oostambacht gevestigd zijn. Het aantal gratis deelnemers per organisatie is gelimiteerd tot twee per bedrijf. Schrijf nu uw medewerkers in voor de BHV-cursussen en AED-trainingen. Voor elke cursus dienen minimaal 10 deelnemers aangemeld te zijn.

Brandopleiding:

 • 10 september 2020
 • 7 oktober 2020
 • 26 november 2020

Levensreddend handelen-opleiding:

 • 23 september 2020
 • 29 oktober 2020
 • 16 november 2020

BHV-herhaling:

 • 9 september 2020
 • 1 oktober 2020
 • 26 oktober 2020
 • 9 november 2020
 • 7 december 2020

Tijden zijn altijd van 09.00 – 16.00 uur.

Je kunt je aanmelden via bravopreventie@gmail.com

gladheidbestrijding

Winterse omstandigheden kunnen leiden tot veel overlast. De gemeente Pijnacker-Nootdorp verzorgt de gladheidsbestrijding op hoofdwegen en fietspaden. Zij hanteert daarbij enkele uitgangspunten. De strooiroute en meer informatie over gladheidbestrijding door de gemeente vindt u hier.

Aanvullende gladheidbestrijding openbare ruimte
Om ook een goede bereikbaarheid van alle straten op het bedrijvenpark Oostambacht te bewerkstelligen is een raamovereenkomst afgesloten met Nederhof Hoveniers. Vanuit het verenigingsbudget van de VBBO wordt de aanvullende gladheidbestrijding in het openbare gebied bekostigd.

Optimaliseer ook de bereikbaarheid van uw pand
Op uw eigen terrein bent u zelf verantwoordelijk voor de gladheidbestrijding. U kunt contact opnemen met Nederhof Hoveniers voor een aanbieding voor uw kavel.

Nederhof Hoveniers
070 – 320 08 34
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 16.30 uur. Zaterdag op afspraak.

glasvezel

Vanaf 1 maart 2017 wordt de glasvezeldienst op Oostambacht verricht door FTB-Nederland.
Met vragen over de internetdienstverlening of voor een offerte op maat kunt u terecht bij info@ftb-nederland.nl of telefonisch 015 – 262 46 21.

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Nederlandse bedrijfsleven lijdt jaarlijks veel schade door criminaliteit. Het ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ (KVO) voor bedrijventerreinen is een gestructureerde manier van lokale samenwerking om de veiligheid te vergroten.

Voor het bedrijvenpark Oostambacht is in 2009 het certificaat KVO voor de eerste maal uitgereikt en na een goed doorlopen hercertificeringstraject werd wederom de samenwerking op het gebied van schoon, heel en veilig bekroond met het KVO certificaat in 2011, 2013, 2015 en 2018.

Dankzij het Keurmerk komen ondernemers op Oostambacht in aanmerking voor korting op verzekeringen. Het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen kunt u hier downloaden. Dit certificaat is geldig tot 15 november 2021 en kunt u overhandigen aan uw verzekeringsmaatschappij.

Vanwege het KVO krijgt u, als u verzekerd bent via Interpolis een korting op de premie.

Voor meer informatie over het KVO zie ook de website van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid en MKB Nederland.

verzekeringspakket

10% extra korting op de premie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis®
Uw bedrijf is gevestigd op een collectief beveiligd bedrijventerrein. Dat heeft u goed geregeld! Want de kans op inbraak, brandstichting en vernieling is aantoonbaar lager op een collectief beveiligd bedrijventerrein. Maar wist u dat u daardoor ook kunt profiteren van een mooie extra korting op uw verzekeringen bij Interpolis?

Naast de pakketkorting tot wel 12%, krijgt u nog eens 10% extra korting!
Deze extra korting krijgt u op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering van de Interpolis Bedrijven Compact Polis®. Met de Bedrijven Compact Polis staan al uw verzekeringen overzichtelijk op 1 polis. Ook is garantie tegen onderverzekering op uw verzekerde gebouwen en inventaris mogelijk. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan helpt Interpolis u snel en goed met de schadeafhandeling. De Interpolis Bedrijven Compact Polis® is verkrijgbaar via de Rabobank.

Gaat u nog (ver)bouwen?
Indien u nog gaat (ver)bouwen, kunt u een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. Interpolis houdt in haar advies rekening met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten

De Bedrijven Compact Polis is een pakket met zeven rubrieken schadeverzekeringen: Gebouwen (ook CAR), Bedrijfsmiddelen (ook het Transport), Bedrijfsstagnatie, Verkeer (ook Werkmaterieel), Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Milieu. Het pakket kan zelf worden vastgesteld. Met de Bedrijven Compact Polis worden o.a. de gebouwen, voorraad, inventaris en de financiële gevolgen van stilstand van zijn bedrijf door bijvoorbeeld inbraak, brand of storm verzekerd. Zo wordt voorkomen dat de continuïteit van de organisatie gevaar loopt.

Wilt u graag een glashelder advies dat specifiek passend is voor u en uw onderneming?
Voor een advies op maat over het afdekken van uw bedrijfsrisico’s (waaronder ook verzuim van uw personeel) is de Rabobank u graag van dienst.

Danny Heskes
Danny.Heskes@rabobank.nl
Telefoon +31 15 275 00 15
Mobiel +31 6 25 48 50 02

Martin Groeneweg
Martin.Groeneweg@rabobank.nl
Telefoon +31 15 275 00 15
Mobiel +31 6 21 46 42 85

Rachid Boukti
Rachid.Boukti@rabobank.nl
Telefoon +31 15 275 00 15
Mobiel +31 6 12 78 59 21

E-mailadres van de afdeling: verzekeren.kring.lh@rabobank.nl
Website: www.rabobank.nl/lokale-bank/zuid-holland-midden

actsheet verzekeringspakket
brochure BedrijvenCompactPolis-Interpolis