Nieuwe parkmanager: Natascha Heuver

Natascha Heuver, parkmanager bedrijventerrein Oostambacht

Graag stel ik mij voor als jullie nieuwe parkmanager. De komende tijd ben ik jullie aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de openbare ruimte. Van het behoud van netheid en veiligheid tot het verbeteren van de algehele kwaliteit van ons bedrijvenpark. Voor al het onderhoud en verbeteringen in het gebied kunnen jullie bij mij terecht.

Ik vertegenwoordig de belangen van het bedrijvenpark en ben de schakel tussen ons en de lokale overheid. Ook zet ik me in voor een goede samenwerking en een open dialoog met alle betrokken partijen.

Daarnaast hoor ik graag jullie ideeën of eventuele zorgen. Aarzel niet om contact met me op te nemen met suggesties, vragen of gewoon om even hallo te zeggen. Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken.

Ik ben bereikbaar op n.heuver@dzp.nl

Groet,
Natascha Heuver