SAVE THE DATE: dinsdag 14 mei a.s.

Economische conferentie voor alle ondernemers in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

Deze conferentie zal op 14 mei van 17.00-22.00 uur plaatsvinden op het gemeentehuis in Pijnacker. Het wordt een interessant programma met gastsprekers, workshops en voldoende mogelijkheden om te netwerken. Tijdens de conferentie komen ook de resultaten van de peiling aan de orde. Toegang gratis. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden volgt in de loop van april.

Probeer een e-bike!

Fietsen is duurzaam, gezond en zeker in de stad vaak sneller dan de auto. Niet voor niets stappen steeds meer mensen op de fiets. Ga je nu nog met de auto naar het werk maar durf je het aan op de fiets te stappen, pak dan nu je kans. Via Ga3.0 kun je een week lang een elektrische fiets uitproberen om er mee naar het werk te gaan. Een e-bike is super comfortabel en je hebt altijd een duwtje in je rug. Er zijn nog meer voordelen: geen files (maar wel een betrouwbare reistijd), altijd een parkeerplaats en je voelt je per week fitter worden!

Doe nu mee aan de Ga3.0 actie “Probeer een e-bike” en haal er een bij jou in de buurt. Kijk op http://ga3punt0.nl/ en reserveer een e-bike bij één van de deelnemende fietshandelaren. De actie loopt tot 1 december 2019.

Oostland, logistieke regio van de toekomst!

Datum: 9 april 2019
Tijd: 16.00-19.00 uur
Locatie: Auditorium the Greenery, Klappolder 1, Bleiswijk
Programma: Klik hier
Aanmelden via: oostland@vno-ncwwest.nl of spek@vno-ncwwest.nl

Hoe houden we het Oostland bereikbaar? Mede dankzij de centrale ligging heeft onze regio een enorme aantrekkingskracht op veel bedrijven waaronder grote logistieke bedrijven. Alle bedrijventerreinen in het Oostland zijn in trek en zo ontwikkelen onder meer de bedrijventerreinen Klappolder, Bleizo en Prisma zich in hoog tempo. Maar welke impact hebben deze regionale ontwikkelingen op het Oostland? Wat zijn de gevolgen de gevolgen voor de infrastructuur en de bereikbaarheid van Oostlandse bedrijven?

We nemen je tijdens een prikkelende en interactieve bijeenkomst mee langs de ontwikkelingen in onze regio. Marc Houweling, directeur van de Houweling Groep en Ruud Egas, kwartiermaker van de Holland Railterminal, praten je bij over de A12-corridor en de Holland Railterminal. Kathy Arends, wethouder van de gemeente Lansingerland en Floor Vermeulen, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, geven hun visie op de impact van deze regionale ontwikkelingen. En verder verrassen wij je met twee sprekers over Connected Transport en brandstoffen van de toekomst.

Graag tot 9 april!

Programma:

16:00 uur: Ontvangst
16:30 uur: Presentatie, in interactieve setting

  1. A12 corridor, status en ontwikkelingen Marc Houweling, directeur Houweling Groep
  2. Holland Railterminal, status en toekomst Ruud Egas, kwartiermaker HRT  
  3. Impact van de ontwikkelingen op ’t Oostland Kathy Arends, wethouder Lansingerland
  4. Impact op de regionale ontwikkelingen Floor Vermeulen, gedeputeerde provincie Zuid-Holland
  5. Connected Transport (incl. platooning) Dirk-Jan de Bruijn of Michiel Jak, ministerie v. Infrastructuur en  Waterstaat
  6. Brandstoffen van de toekomst Léon Groot, Scania director business support, marketing & communications

18:00 uur: Borrel
19:00 uur: Einde

Who’s Next?
VNO-NCW Oostland, heeft in de breedte oog voor ondernemersbelangen. Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met ons netwerk? Dan zijn ze van harte welkom tijdens deze bijeenkomst. Laat aan Monique Spek, via spek@vno-ncwwest.nl weten wie jij meeneemt. Met elkaar maken we ons netwerk persoonlijker en sterker! Wie introduceer jij deze bijeenkomst, Who’s Next?

Hartelijke groet,

Bestuur Bedrijvenpark Oostambacht

Hans van de Sande, Leo Wortel, Frank Put, Claudio Houtman, Marcel Toet 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *